روش تجزیه ادومیان برای حل دستگاه های خطی

پایان نامه
چکیده

در دنیای واقعی، مسایل متعددی در زمینه های اقتصاد، علوم مهندسی، فیزیک، برق و بسیاری از علوم دیگر وجود دارد که به حل دستگاه های معادلات خطی منجر می شود. از این رو مطالعه و حل دستگاه های خطی بسیار مورد توجه محققین قرار گرفته است. از میان روش های متعددی که برای حل دستگاه های خطی وجود دارد، روش های abs از جایگاه ویژه ای برخوردار است. رده ی الگوریتم های جدید abs، در سال 1984، توسط سه نفر به نام های ابافی، برویدن و اسپدیکاتو معرفی شدند. این روش ها از نوع روش های تکراری مستقیم متناهی هستند، به گونه ای که در هر تکرار یک معادله ی جدید از معادلات را صدق می دهند. از طرف دیگر، روش تجزیه ادومیان برای اولین بار توسط ادومیان و در اوایل دهه 80 میلادی برای حل معادلات تابعی مطرح گردید. در این روش جواب یک معادله تابعی به صورت مجموع یک سری نامتناهی که به جواب همگراست در نظر گرفته می شود. نظریه اعداد فازی برای اولین بار توسط پروفسور عسگر زاده، دانشمند ایرانی تبار و استاد دانشگاه برکلی آمریکا در سال 1965 مطرح شد و توسط میزوموتو و تاناکا و دوبیوس و پراد و نامیس در دهه های 70 و 80 میلادی مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت. در بررسی های انجام شده، یکی از مهم ترین کاربردهای اعداد فازی در مواجهه با دستگاه هایی است که همه یا بعضی از پارامترهای آن اعداد فازی اند. بعدها فریدمن و همکارانش به معرفی و حل دستگاه های فازی پرداختند. در این پایان نامه که در چهار فصل تنظیم شده است به چگونگی به کارگیری روش ادومیان و روش های abs برای حل دستگاه های خطی معمولی، خطی فازی و نیز دستگاه های تماماً فازی پرداخته می شود. در فصل اول، ابتدا مفاهیم لازم اعم از مجموعه ها و اعداد فازی به همراه تعریف عملگرهای فازی برای آن ها بیان و سپس مفاهیم جبر خطی مورد نیاز تعریف می گردد. در فصل دوم و سوم به ترتیب روش های abs و روش ادومیان برای حل دستگاه معادلات خطی، معرفی می شود. تعریف و حل دستگاه های فازی خطی و تماماً فازی به روش ادومیان و روش های abs ،در فصل چهارم ارایه می گردد.

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

حل دستگاه معادلات دیفرانسیل غیر خطی از مرتبه کسری به روش تجزیه ادومیان

در این پایان نامه که در چهار فصل نگاشته شده است، پس از پرداختن به روش های تجزیه ادومیان اصلاح شده و دو مرحله ای به کاربرد این روش ها برای حل معادلات دیفرانسیل و دستگاه معادلات دیفرانسیل از مرتبه کسری پرداخته می شود و ضمن مقایسه با روش های دیگر از جمله روش تکرار تابعی به اهمیت و نقش این روش در حل دستگاه های معادلات دیفرانسیل کسری پرداخته می شود.

15 صفحه اول

روش تجزیه ادومیان برای حل معادله غیر خطی با ضرایب متغیر موج-بلند

در این پایانامه روش تجزیه ادومیان را برای حل معادله غیر خطی موج بلند با ضرایب متغیر به کار برده ایم.در فصل اول این پایانامه تعاریف مقدماتی مورد نیز فصل های بعدی آمده است. در فصل دوم روش تجزیه ادومیان همراه با تاریخچه این روش معرفی گردیده است. سپس کاربردهایی از روش تجزیه ادومیان برای حل معادله برگر و بنجامین انو مورد بحث وبررسی قرار گرفته است. وروش دیگری برای بدستآوردن چند جمله ای های ادومیان مع...

15 صفحه اول

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده علوم پایه

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023